Rekrytointi

Henkilökunnan rekrytointi ja välitys

Suomalais-ruotsalainen kauppakamari tarjoaa nyt myös henkilöstön rekrytointia, vuokrausta ja välitystä sekä Ruotsissa että Suomessa.

Teemme yhteistyötä kokeneen SinneWorksin rekrytoijan kanssa. Hän auttaa yritystänne ratkaisemaan henkilöstötarpeenne riskittömästi ja täsmällisesti! Riskitön tarkoittaa tässä, että yrityksenne maksaa kiinteän palkkion ainoastaan siinä tapauksessa, että päätätte palkata jonkun esitellyistä ehdokkaista. Sen lisäksi ei tule aloitusmaksua tai muita kuluja. 

Naapurimaahan laajentaneiden yritysten on usein vaikea löytää oikea toiminnan käynnistämisen strategia ja oikeat työntekijät. Siksi tarjoamme luonnollisesti mahdollisuuden myös toiminnan aloittamista ja henkilöstön palkkaamista koskevaan konsultaatioon.


Lähetä tiedustelu

Lähetä tiedustelu tästä

 

Lisätietoja palvelusta

Välitys
Välitys on perinteistä rekrytointia yksinkertaisempaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa. Rekrytoija esittelee henkilöitä, joilla on toiveittenne mukainen osaaminen ja kokemus. Hän varmistaa myös, että ehdokkaat ovat kiinnostuneita kyseisestä työstä ja käytettävissä siihen. 
Välitys on yleensä nopea prosessi. Teille tarjotaan ehdokkaita jo viikon kuluttua. 
SinneWorksillä on useita pitkän aikavälin toimeksiantoja asiakkailta, joille ne etsivät ja esittelevät jatkuvasti sopivia ehdokkaita. Palkkio maksetaan vain silloin, kun yritys palkkaa jonkun. 
45 000 kruunun palkkio (alv ei sisälly hintaan) veloitetaan vain siinä tapauksessa, että joku esitellyistä ehdokkaista palkataan. Mitään aloituspalkkiota tai muita kuluja ei tule lisäksi.

 

Rekrytointi
Perinteisessä rekrytoinnissa rekrytoija keskustelee kanssanne ja laatii sen pohjalta erittelyn etsimällenne henkilölle asetettavista vaatimuksista. 
Rekrytoija etsii oikeaa henkilöä muun muassa ilmoituksin. Prosessissa huomioidaan myös pehmeät arvot, kuten kulttuurien yhteen sopiminen ja hakijan henkilökohtaiset ominaisuudet. Riittävä osaaminen ja kokemus varmistetaan henkilökohtaisin haastatteluin. 
Tarkistamme luonnollisesti kaikkien niiden ehdokkaiden referenssit, joista olette kiinnostuneita. 
Palkkio: Hinta perustuu haettavan kuukausipalkkaan.