Tapahtumat

Tapahtumat 2018

Tulevat tapahtumat

12.06.2018

Jalkapallo-ottelu HJK - Maarianhaminan IFK

Helsinki

Ifk Mariehamn

17:30 - n. 22:00

Suomalais-ruotsalainen kauppakamari kutsuu yhteistyössä Bock's Corner Breweryn kanssa jäsenensä ja yhteistyökumppaninsa HJK:n ja Maarianhaminan IFK:n väliseen jalkapallo-otteluun Helsingissä 12. kesäkuuta.

Helsinki – Vaasa – Ahvenanmaa muodostaa tärkeän kolmion, joka pystyy vaikuttamaan maailmanlaajuiseen kehitykseen, mikäli onnistumme fokusoimaan oikein.

Bock's tarjoaa kaikkia uusia juomiaan sekä paikallisruokaa Pohjanmaalta. Samalla keskustelemme siitä, miten pohjoismainen malli voisi toimia globaalisena kaupankäynnin etuna sekä mahdollisuudesta kehittää digitaalisia ratkaisuja alueella Vaasa – Ahvenanmaa, josta voisi tulla Skandinavian edelläkävijä.

Tervetuloa!

Lisätietoja antaa Sture Udd +358 40 9004141, sture.udd@upc.fi
Kuva: IFK Mariehamn Fotboll

Telia 5G Areena, Urheilukatu 5


04.09.2018

Ruotsalainen näkökulma johtamiseen

Helsinki

Fotolia 157723492 S

Yrittäjän arkipäivä on usein melko yksinäistä. Voi olla vaikea saada rehellistä palautetta ajatuksistaan, ideoistaan ja tekemisistään. Varsinkin kun yrittäjyyden kansainvälinen ulottuvuus kasvaa entisestään.

Liiketoiminta- ja johtamisvalmennus voi antaa sinulle ne työkalut, jotka yrittäjänä tarvitset saavuttaaksesi täyden potentiaalisi. Seminaarin tarkoitus on näyttää sinulle tärkeimmät johtamisen menettelytavat, sekä malleja ja periaatteita kestävään johtamiseen Ruotsissa. Puhujina toimivat tunnetut johtamisvalmentajat ja yrittäjät, Peter Höckert ja Eva Hyllstam.

Viimeinen ilmoittautumispäivä tapahtumaan on 28. elokuuta 2018.

Ruotsin suurlähetystö, Pohjois-Esplanadi 7A


25.10.2018

Innovaatiot vauhdittavat Pohjoismaita

Loviisa

Fotolia 173877386 S

08:30 - 13:00

Uusien innovaatioiden menestyksekäs kehittäminen ja saattaminen markkinoille on välttämätöntä yrityksille ja maille, jotka haluavat kuulua globaalin kilpailun voittajiin. Mutta kuinka ideasta siirrytään valmiiseen tuotteeseen tai palveluun?

Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin seminaarissa "Innovaatiot vauhdittavat Pohjoismaita" saat kuulla, kuinka tästä prosessista saadaan niin tehokas kuin mahdollista. Pääpuhuja, professori Kaj Mickos, on kehittänyt The Innovation Plant Model -nimisen innovaatioiden tuotantomenetelmän. Professori Mickos on myös kehittänyt 72-hours race -nimisen prosessin, jonka tavoitteena on kolmessa vuorokaudessa kehittää uusia, määriteltyjä ideoita valmiiksi tuotteiksi ja palveluiksi.

Tapahtuman kieli on ruotsi.

Ravintola Loviisan Kappeli, Kuningattarenkatu 19


27.11.2018

Miten luoda vahva tavaramerkki ja näkyä Ruotsissa

Helsinki

Fotolia 198414548 S

08:30 - 13:00

Tervetuloa luennolle, jossa kerrotaan viestinnän eroista Ruotsin ja Suomen välillä sekä siitä, miten suomalainen yritys pystyy hankkimaan näkyvyyttä Ruotsin markkinoilla. Luennoitsijoina toimivat PR-konsultti Sandra Kastås ja toimittaja ja viestintävalmentaja Staffan Dopping.

Seminaarissa kerrotaan myös markkinoinnin ja myyntitoiminnan eroista Suomen ja Ruotsin välillä, ruotsalaisen mediamaailman erikoisuuksista sekä siitä, mikä leimaa Ruotsin julkisen kulttuurin, PR:n ja viestinnän alueita. Kerromme myös siitä, kuinka omaa brändiä voidaan rakentaa viestimällä suurimmassa osin omien kanavien kautta.

Tapahtuman kieli on ruotsi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20. marraskuuta.

Ruotsin suurlähetystö, Pohjois-Esplanadi 7 A

Menneet tapahtumat