Tapahtumat

Tapahtumat 2018

Tulevat tapahtumat

04.09.2018

Ruotsalainen näkökulma johtamiseen

Helsinki

Fotolia 157723492 S

Yrittäjän arkipäivä on usein melko yksinäistä. Voi olla vaikea saada rehellistä palautetta ajatuksistaan, ideoistaan ja tekemisistään. Varsinkin kun yrittäjyyden kansainvälinen ulottuvuus kasvaa entisestään.

Liiketoiminta- ja johtamisvalmennus voi antaa sinulle ne työkalut, jotka yrittäjänä tarvitset saavuttaaksesi täyden potentiaalisi. Seminaarin tarkoitus on näyttää sinulle tärkeimmät johtamisen menettelytavat, sekä malleja ja periaatteita kestävään johtamiseen Ruotsissa. Puhujina toimivat tunnetut johtamisvalmentajat ja yrittäjät, Peter Höckert ja Eva Hyllstam.

Seminaarin kieli on ruotsi.

Viimeinen ilmoittautumispäivä tapahtumaan on 28. elokuuta 2018. Paikkoja on rajoitetusti.

Ruotsin suurlähetystö, Pohjois-Esplanadi 7A


04.09.2018

Mitä ruotsalaiset yritysjohtajat ajattelevat digitaalisesta muutoksesta?

Tukholma

09:00 - 11:00

Mitä ruotsalaiset yritysjohtajat ajattelevat digitaalisesta muutoksesta? Bilot päätti selvittää asiaa kysymällä Ruotsin elinkeinoelämässä toimivilta, digitaalisesta muutoksesta vastaavilta johtajilta, Chief Digital Officereilta, millaisten haasteiden kanssa he tällä hetkellä painivat. Tulokset koottiin CDO-barometriin, jonka tavoitteena on valottaa digitaalista ilmapiiriä.

Kutsumme sinut ruotsalaisen CDO-barometrin lanseeraustilaisuuteen tiistaina 4. syyskuuta 2018. Aamiaistarjoilu alkaa 8.45.

Tutkimuksia on aikaisemmin tehty Suomessa ja Puolassa vuonna 2017. Tänä vuonna Bilot teki tutkimuksen myös Ruotsissa voidakseen verrata tuloksia ja digitaalisten johtajien agendoja. Tapahtumassa esitellään tutkimuksen tulokset.

Suomen suurlähetystö, Gärdesgatan 11


25.09.2018

Etiikka ja moraali yrityksen menestymisen taustalla

Tukholma

Henrika Frank ¬ Marica Rosengard 2016 1986

08:30 -13:00

Pohjoismaat ovat viime vuosikymmenien aikana kuuluneet niiden maiden joukkoon, joissa korruptio on ollut kaikkein vähäisintä. Kansalaisten luottamus viranomaisia ja valtion instituutioita kohtaan on vankkaa. Useimmiten sama koskee työntekijän ja työnantajan välisiä suhteita. Mutta onko kaikki niin hyvin kuin miltä se pinnalta katsoen näyttää? Johtaako yleinen kuva siitä, että kaikki on hyvin, moraalisten ja eettisten konfliktien hiljentämiseen työpaikoilla? 

Seminaarissa keskustelemme siitä, kuinka ja miksi itsetietoinen eettinen toimintatapa arjessa voi parantaa yrityksen taloudellista tulosta. Saamme kuulla joidenkin johtavien pohjoismaisten yritysten kertomuksia siitä, mitä moraalisia ja eettisiä haasteita yritys voi kohdata ja minkälaisia mahdollisuuksia niiden käsittelemiseen tarjotaan.

Seminaarin kieli on ruotsi. Paikkoja on rajoitetusti.

Suurlähettilään residenssi, Västra Trädgårdsgatan 13


10.10.2018

Sponsoroinnin merkitys brändille

Helsinki

Hjallis Harkimo Liikenyt

09:00 - 12:00

Suomalaiset yritykset satsaavat huomattavasti vähemmän rahaa sponsorointiin muihin pohjoismaalaisiin yrityksiin verrattuna. Suomella onkin vähemmän tunnettuja brändejä kuin esimerkiksi Ruotsilla ja Tanskalla. Vahvat brändit kulkevat usein käsi kädessä sponsoroinnin kanssa.

Mitä yritys voi tehdä saadakseen sponsorisopimuksesta enemmän hyötyä irti? Minkälaiset argumentit ovat järkeviä sponsorointikohdetta valittaessa? Ovatko vaatimukset vastapalveluista kasvaneet? Mitä voimme oppia pohjoismaalaisilta naapureiltamme?

Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin seminaarissa Sponsoroinnin merkitys brändille saat vastaukset sponsoroinnin mielenkiintoisimpiin kysymyksiin. Seminaarin pääpuhujana toimii kansanedustaja ja urheiluprofiili Harry Harkimo.

Seminaarin kieli on ruotsi.

Ruotsin suurlähetystö, Pohjois-Esplanadi 7A


25.10.2018

Innovaatiot vauhdittavat Pohjoismaita

Loviisa

Fotolia 173877386 S

08:30 - 13:00

Uusien innovaatioiden menestyksekäs kehittäminen ja saattaminen markkinoille on välttämätöntä yrityksille ja maille, jotka haluavat kuulua globaalin kilpailun voittajiin. Mutta kuinka ideasta siirrytään valmiiseen tuotteeseen tai palveluun?

Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin seminaarissa "Innovaatiot vauhdittavat Pohjoismaita" saat kuulla, kuinka tästä prosessista saadaan niin tehokas kuin mahdollista. Pääpuhuja, professori Kaj Mickos, on kehittänyt The Innovation Plant Model -nimisen innovaatioiden tuotantomenetelmän. Professori Mickos on myös kehittänyt 72-hours race -nimisen prosessin, jonka tavoitteena on kolmessa vuorokaudessa kehittää uusia, määriteltyjä ideoita valmiiksi tuotteiksi ja palveluiksi.

Tapahtuman kieli on ruotsi.

Ravintola Loviisan Kappeli, Kuningattarenkatu 19


27.11.2018

Miten luoda vahva tavaramerkki ja näkyä Ruotsissa

Helsinki

Fotolia 198414548 S

08:30 - 13:00

Tervetuloa luennolle, jossa kerrotaan viestinnän eroista Ruotsin ja Suomen välillä sekä siitä, miten suomalainen yritys pystyy hankkimaan näkyvyyttä Ruotsin markkinoilla. Luennoitsijoina toimivat PR-konsultti Sandra Kastås ja toimittaja ja viestintävalmentaja Staffan Dopping.

Seminaarissa kerrotaan myös markkinoinnin ja myyntitoiminnan eroista Suomen ja Ruotsin välillä, ruotsalaisen mediamaailman erikoisuuksista sekä siitä, mikä leimaa Ruotsin julkisen kulttuurin, PR:n ja viestinnän alueita. Kerromme myös siitä, kuinka omaa brändiä voidaan rakentaa viestimällä suurimmassa osin omien kanavien kautta.

Tapahtuman kieli on ruotsi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20. marraskuuta.

Ruotsin suurlähetystö, Pohjois-Esplanadi 7 A


29.11.2018

Tervetuloa Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin joulutapahtumaan

Tukholma

17:00-20:30

Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin suosittu joulutapaaminen järjestetään torstaina marraskuun 29. päivänä Suomen suurlähetystön bankettisalissa. Ohjelmassa on verkostoitumista, glögiä, syötävää ja juotavaa, joulutunnelmaa ja uskomattoman hyviä arpajaisvoittoja.

Tule viihtymään, tapaamaan tuttavia ja laajentamaan verkostoasi sekä kokeilemaan arpajaisonneasi.

Suomen suurlähetystö, Gärdesgatan 11, Tukholma

Menneet tapahtumat