Uutiset

Berlitzin kielikoulutukset yrityksille: Parempi viestintä, paremmat liiketoimintatulokset

Berlitzin kielikoulutukset yrityksille: Parempi viestintä, paremmat liiketoimintatulokset

Nykypäivän kansainvälisillä markkinoilla menestymiseen vaaditaan tehokasta viestintää. Berlitz tarjoaa räätälöityjä suomen, ruotsin, englannin ja muiden kielten kielikoulutuksia, jotka on suunniteltu auttamaan erityisesti useammassa maassa toimivia yrityksiä kommunikoimaan tehokkaammin ja saavuttamaan parempia tuloksia.

Aloilla, joilla tehdään tiivistä yhteistyötä Suomen ja Ruotsin välillä, arvostetaan usein molempien kielten hallitsemista. 

”Jo perusymmärrys yhteisistä tervehdyksistä tai usein käytetyistä liiketermeistä voi vaikuttaa myönteisesti”, sanoo Dorrit Johnsen, Berlitzin Pohjoismaiden aluejohtaja. ”Yhteinen kieli auttaa ihmisiä luomaan yhteyksiä nopeammin, sujuvoittaa viestintää ja edistää keskinäistä kunnioitusta, mikä on ratkaisevaa rajat ylittävissä hankkeissa. Yritykset huomaavat tiimiensä suorituskyvyn paranevan ja saavuttavat parempia kokonaistuloksia”, hän jatkaa.

Berlitzin kurssit on suunniteltu kehittämään sekä kielitaitoa että kulttuurista ymmärrystä, jolloin tiimit saavat paremmat valmiudet toimia muuttuvissa monikielisissä ympäristöissä. Joustavien, skaalautuvien koulutusvaihtoehtojen ja asiantuntevien opettajien ansiosta Berlitz tarjoaa yrityksille ratkaisuja, joilla on suorat ja mitattavissa olevat vaikutukset liiketoimintaan ja kansainväliseen menestykseen.

Ota selvää, miten kielikoulutukset voivat parantaa yrityksenne viestintää:

Lue lisää »

Artikkelin on kirjoittanut jäsenyrityksemme Berlitz.

Aiheeseen liittyvät artikkelit