Tulevat tapahtumat

Kevätlounas

Kevätlounas

Kauppakamarin kevätlounas järjestetään Tukholman Grand Hôtel:issa keskiviikkona 9. huhtikuuta 2025.

Kevätlounas on kauppakamarin vuosittainen verkostoitumistapahtuma, jossa sinulla on mahdollisuus tavata Suomen ja Ruotsin elinkeinoelämän edustajia ja hankkia arvokkaita kontakteja. Lounas järjestetään Tukholman Grand Hôtelissa 9. huhtikuuta 2025. Verkostoitumiseen on varattu aikaa ennen lounasta ja sen jälkeen.

Lounaspuhuja on Christian Cederholm, Investorin toimitus- ja konsernijohtaja. Cederholm on koulutukseltaan diplomiekonomi. Hän opiskeli Tukholman kauppakorkeakoulussa ja on lisäksi käynyt Stanford Executive -ohjelman Stanford University Graduate School of Business'ssä. Cederholm on toiminut Investorin palveluksessa vuodesta 2001 ja hänestä tuli johtokunnan jäsen vuonna 2017. Sitä ennen hän toimi Patricia Industries'in Pohjoismaiden johtajana.

Lounastapahtuma on maksuton Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin jäsenille. Osallistujamaksu ei-jäsenille 900 kruunua. Lounastapahtuman yhteydessä järjestämme edestakaisen risteilyn Viking Linellä Helsingistä Tukholmaan (tarkemmat tiedot alla).

Päivä: Torstai 9. huhtikuuta 2025.
Aika: Klo 12:00-14:00 paikallista aikaa.
Kokoontuminen klo 11:45.
Paikka: Spegelsalen, Grand Hôtel,
Södra Blasieholmshamnen 8, Tukholma.
Ilmoittautuminen: Lounaalle ei ole vielä mahdollista ilmoittautua.
Lounasmenyy: Menyystä ilmoitetaan myöhemmin.
Lounasmaksu:
Lounas on jäsenille maksuton. Muut osallistujat 900 kruunua.
Muuta: Christer Cederholmin puhe on ruotsiksi.

Risteilypaketti Helsingistä

Kauppakamari järjestää edestakaisen risteilyn Viking Linellä Helsingistä Tukholmaan 8.-10.4.2025. Risteilyyn sisältyy Seaside Comfort-hytti (koko hytti), kolmen ruokalajin illallinen juomapaketteineen menomatkalla, buffet-illallinen paluumatkalla sekä aamiainen meno- ja paluumatkalla, kevätlounas sekä kuljetus sataman ja Grand Hôtelin välillä. Järjestämme menomatkalla myös ohjelmaa. Paikkoja on rajoitetusti. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit