Tulevat tapahtumat

Toiminnan aloittaminen Ruotsissa – oikeus-, vero- ja vastuullisuusnäkökulmasta

Toiminnan aloittaminen Ruotsissa – oikeus-, vero- ja vastuullisuusnäkökulmasta

Suomalais-ruotsalainen kauppakamari järjestää 12. marraskuuta webinaarin toiminnan aloittamisesta Ruotsissa. Webinaari toteutetaan yhteistyössä kauppakamarin kultajäsenen Greenstepin kanssa.

Tervetuloa webinaariin, jossa syvennymme oikeus-, vero-oikeus- ja vastuullisuusasioihin aloitettaessa yritystoimintaa Ruotsin markkinoilla. Webinaarissa käymme läpi toiminnan aloittamiseen liittyviä vaatimuksia ja esteitä oikeudellisesta näkökulmasta. Käsittelemme tuloveroa, arvolisäveroa ja verovähennyksiä koskevia konkreettisia kysymyksiä ja käymme läpi uusia, vastuulllisuusraportointia ohjaavia lakisääteisiä vaatimuksia. Lopuksi valaisemme CSRD-implementoinnin välisiä eroja Suomessa ja Ruotsissa.

Ilmoittaudu

Webinaarin tiedot

Aika: Tiistai 12. marraskuuta 2024 klo 10:30-12:00 Suomen aikaa (09:30-11:00 Ruotsin aikaa).
Paikka:
Online. Linkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen.
Ilmoittautuminen:
Viimeistään 10. marraskuuta 2024 ilmoittautumislomakkeesta.
Kieli:
Webinaarin kieli on englanti.
Muuta:
Osallistuminen on maksutonta.

Puhujien esittelyt

Caroline Sölvin
Caroline Sölvin

Caroline Sölvin
Senior Tax Consultant
Carolinella on pitkä kokemus globaaleista tehtävistä verosuunnittelussa ja uudelleenrakentamisessa sekä veroseuraamuksista yritysten osto- ja myyntitapahtumissa. Hänellä on myös laaja osaaminen henkilöverotuksen puolella.

Caroline Sölvin
Åsa Spetz

Åsa Spetz
Senior Tax Consultant
Åsalla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisten, että kansainvälisten asiakkaiden palvelemisesta. Åsa on erikoistunut arvonlisäveroon (ALV), erityisesti kansainvälisiin liiketoimiin. Åsalla on myös asiantuntemusta muista epäsuorista veroista, kuten kulutusveroista ja tullimaksuista.

 

Karin Holmquist
Karin Holmquist

Karin Holmquist
Senior Manager Sverige, BSc. (Econ.)
Asiantuntija ja projektijohtaja. Vastuullinen strategia, ESG riskianalyysit, KPI:t ja raportointi, taksonomia, SBTi, eettiset toimintatavat. Karin oli aikaiksemmin Atlas Copcolla vastuullisuusjohtajana.

Otto Simons
Otto Simons

Otto Simons
Lead Data Analyst, MSc. (Int. Bus.)
Otolla on taustaa tietojenkäsittelystä, BI:stä ja taloudesta. Projektipäällikkönä kansainvälisissä BI-projekteissa. Kokemusta taloudellisista, operatiivisista ja analyyttisistä projekteista sekä Suomesta että Ruotsista.