Uutiset

Ylimmän Johdon Kansainvälistymisohjelma käynnistyy 10. lokakuuta

Ylimmän Johdon Kansainvälistymisohjelma käynnistyy 10. lokakuuta

Syksyn Ylimmän Johdon Kansainvälistymisohjelma, YJK, järjestetään 10.10.–8.11. Helsingissä. Kevään ohjelma oli napakymppi. Sen NPS oli 100. Joten uskallamme suositella syksyn ohjelmaa kaikille.

Mukana jälleen loistava ja kokenut puhujakaarti, joka jakaa oman kokemuksensa kansainvälisen kaupan haasteista ja mahdollisuuksista! Alla muutama nosto 17 kouluttajan kaartista:

Sampo Ahonen on Helmet Capitalin hallituksen puheenjohtaja. Hän työskennellyt yli 20 vuotta kansainvälisen teknologian parissa, esimerkiksi nanoteknologiayritys Beneq Oy:n toimitusjohtajana ja eri johtotehtävissä Nextrom Groupilla (ent. Nokia-Maillefer) Suomessa ja Yhdysvalloissa. Hän on erikoistunut uuden teknologian kansainvälistämiseen, strategiseen suunnitteluun ja operatiiviseen johtamiseen.

Katri Harra on ansioitunut digitaalisen murroksen läpiviemisessä useissa suomalaisissa yrityksissä. Ennen hallitusammattilaiseksi siirtymistään hän toimi esimerkiksi Finnairin digijohtajana. Nykyään Katri istuu Veikkauksen, S-ryhmän ja Rotatorin hallituksissa.

Matti Heikkonen on pitkän linjan kansainvälisen kasvuyrittäjyyden johtaja ohjelmistoalalta. Hän on perustanut ja kasvattanut useita start-up ja scale-up yrityksiä onnistuneesti exitiin sekä toiminut moninaisissa rooleissa toimialalla mm. hallituksen jäsenenä, neuvonantajana ja sijoittajana.

Roy Herold on MPS Executive Searchin toimitusjohtaja ja useissa maissa toimivan MPS Enterprisesin osakas. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus kansainvälisistä johtotehtävissä esimerkiksi Electrolux Finlandin, CIS:n, BAT Nordicsin, Philip Morris Internationalin ja Guinness United Distillersin palveluksessa.

Ilkka Kaikuvuo on ollut perustamassa useampia kasvuyrityksiä, joista tunnetumpia ovat Surveypal ja Framery. Ilkka on kokenut kasvun ja liiketoiminnan osaaja, joka on ollut mukana lukuisten kasvuyritysten kasvua tukemassa, rahoitusjärjestelyissä, hallitustyössä ja yritysjärjestelyissä.

Satu Kalliokulju on johtanut brändejä ja yrityksiä asiakasarvo edellä niin rakennus-, terveydenhuolto-, kuluttajatuote-, telekommunikaatio- ja media-aloilla osallistuen Nokian, Fiskarsin, Iittalan, Arabian, Wedgwoodin, Sinin ja HUS:n liiketoiminnan kehittämiseen.

Rashmi Kasat-Majakorpi vastaa Metson digitaalisesta liiketoiminnasta. Hänellä on pitkä kansainvälisen liiketoiminnan johtamiskokemus, joka antaa perspektiivin tarkastella suomalaisten toimintatavoista kansainvälisessä kilpailussa.

Mikko Sinisalo on tehnyt pitkän uran kansainvälisessä lääketeollisuudessa sekä Novartiksen pääkonttorilla Sveitsissä, että eri tytäryhtiöissä Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Italiassa. Hän on toiminut markkinointijohtajana, liiketoimintajohtajana ja HR-johtotehtävissä. Hän on erityisesti perehtynyt monikulttuuristen tiimien johtamiseen ja kulttuurillisten erojen vaikutukseen työyhteisöjen toimintatapoihin.

Leena-Maija Marsio omaa pitkän sopimus- ja IPR-oikeuksiin erikoistuneen uran toimien niin Ericsonilla, Koneella, Kolsterilla kuin nyt KPMG:llä. Hän on arvostettu kansainvälisen yrityskaupan ja -oikeusjuridiikan ammattilainen.

Ohjelman vetäjänä toimii edellisen koulutuksen tapaan kansainvälisen kaupan meritoitunut brandiammattilainen ja strategisti Punda Globalin toimitusjohtaja Riikka Hackselius-Fonsén, jolla on kokemusta satojen yritysten kasvu- ja strategiakehityksestä niin Suomessa kuin maailmalla.

Tietoa koulutuksesta 

Seuraava ohjelma järjestetetään 10.10. – 8.11.2024. Koulutuspaikat Helsingin keskusta-alueella.
Koulutuskieli suomi. HUOM! Yksittäiset kokemuspuheenvuorot voivat olla englannin kielellä.

Ohjelman hinta on 2800 € /osallistuja.

Ilmoittautuminen: Varaa paikkasi aika kalenteristasi syksyn 2024 ohjelmaan tästä linkistä

Lue lisää ohjelmasta yhteistyökumppanimme Pundan kotisivulta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit